Skip to content

Gaan jullie
voor
'the real work'?

0
Jaar Rotterdamse nuchterheid & levenservaring
0
Kleine en grote gezelschappen toegesproken
0
Jaar geleden pionier weddingplanner in Nederland

Onvergetelijk trouwen

getrouwd-worden-door-de-leukste-trouwambtenaar-ellen-spoor-koffie

Ellen in een notendop

Energiek | Praktisch | Gastvrij | Ontspannen | Ondernemend | Vrolijk | Lief | Sportief | Ervaren | Warm | Professioneel | Nieuwsgierig | Humor | Betrouwbaar | Wettelijk beëdigde BABS

Het leven is te kort voor saaie ceremonies

Voor drukke bruidsparen die 100% een magische, ontspannen trouwceremonie willen beleven. Een nuchter sprookje dus!

Wettelijk trouwen

Wil je graag in je eigen gemeente trouwen? Dat kan!

Jouw gemeente kan mij dan voor één dag benoemen tot trouwambtenaar van die gemeente.

Wat fijn is, is dat je dan zeker weet dat ik jullie trouwambtenaar ben. Normaal gesproken weet je pas een paar weken van tevoren zeker wie jouw gemeentelijke trouwambtenaar is.

Wat ook fijn is, is dat ik veel meer tijd heb om er écht jullie persoonlijke liefdesverhaal van te maken.

Van jullie en van alle lieve mensen om jullie heen.

En dat wil je, want de trouwceremonie is nu eenmaal het belangrijkste onderdeel (de start!) van jullie mooiste dag!

Ga je in de gemeente Vlaardingen trouwen?

Dat is mijn basisgemeente.

Geef je voorkeur aan voor mij en wie weet mag ik jullie daar trouwen! 

Ceremonieel trouwen

Of gaan jullie voor een ceremonieel huwelijk?

Omdat jullie je JA-woord willen beleven op jullie eigen unieke plek, tijdstip en manier?

Steeds meer bruidsparen zetten de wettelijke handtekening op een eerder (vaak goedkoper) moment bij hun gemeente. Om daarna, op dé grote dag, helemaal uit te pakken.

Zonder beperkingen, zonder grenzen.

Niets is te gek, alles kan.

En ik? Ik duik er helemaal in, met heel mijn (hospitality)hart.

En ik beloof jullie de meest ontspannen en magische trouwceremonie, waar jullie en al jullie geliefden het nog lang over zullen hebben.

Waarom?

Simpel: jullie trouwceremonie moet gewoon een prachtig moment zijn. Met die lach en misschien wel met die traan.

Eigenlijk zet de trouwceremonie de toon voor de rest van jullie mooie liefdesfeest!

In het buitenland trouwen

Of….gaan we naar het buitenland?

Zie je het voor je: jullie JA-woord aan de rand van de helderblauwe zee in Spanje? Of op een prachtige witte Oostenrijkse Alp? Of tegen de achtergrond van kleurrijk, zinderend Zuid-Afrika? Het kan allemaal!

Kies voor een ceremonieel huwelijk op de bestemming van jullie dromen en je weet één ding zeker: dit gaat niemand ooit vergeten. Hier wordt nog vele jaren over nagepraat en van nagenoten.

En ik reis met jullie mee.

Om dit sprookje de magische trouwceremonie te geven die het verdient.

Met verwonderde gasten, die ontspannen lachen en ook zéker die mooie traan wegpinken.

Let the magic happen!

JA, wij willen een magische & ontspannen trouwceremonie!

Veel gestelde vragen

Om te beginnen door de hele trouwceremonie te regisseren, in samenspraak met jullie eventuele weddingplanner. Jullie geven je wensen aan en hoeven je verder nergens zorgen over te maken. Verder heb ik een lekker praktische en vooral ontspannen aanpak. Ik ben een ervaren en ondernemende planner en neem jullie tijdens de ceremonie mee in een ontspannen vibe. En als laatste heb ik aardig wat nuchtere yoga- en mindfulnesservaring die heel goed van pas kan komen! Meer over mij lezen?

Zeker, je kunt namelijk ook kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Dit verloopt vrijwel precies hetzelfde als een ‘echt’ huwelijk alleen trouw je op dat moment niet officieel voor de wet. Dit doe je op een eerder moment, bij jouw gemeente. Het grote voordeel hiervan is dat je op de grote dag lekker kunt uitpakken: je kunt de ceremonie zo lang maken als je zelf wilt, je kunt de locatie kiezen die je wilt én je kunt kiezen voor een ongebruikelijk tijdstip. Ik trouw jullie met veel plezier op de manier, het moment en de plek die jullie willen!

Kort gezegd: door alles tot in de puntjes te regisseren maar het allemaal zeer ontspannen te laten verlopen. Zodat jullie alle rust en aandacht hebben om er 100% van te genieten. Concreet betekent het dat ik dat ik veel tijd aan een geweldige speech besteed, die veel verder gaat dan jullie kennismakingsverhaal. Die altijd verrassingselementen kent en waarin jullie lieve vrienden en familie een rol spelen.

Maar ook stem ik mijn verhaal minutieus af met eventuele muzikanten, en help ik jullie als je kiest voor geloften. Misschien spannend, maar een enorm mooie toevoeging! Té spannend? Ik lees jullie geloften met veel liefde voor.

En als laatste door een magische trouwakte en (als jullie dat willen) mijn paars met gouden toga.

Een super persoonlijke, 100% maatwerkceremonie in Nederland kost €1350 exclusief reiskosten. Ik investeer dan 20-25 uur om jullie hele ceremonie (45 – 60 minuten) te regisseren en jullie nuchtere sprookje te vertellen. We gaan uitgebreid in gesprek, ik neem contact op met vrienden/familie, ik help jullie bij eventuele geloftes en ik denk mee over alle aspecten van jullie JA-woord. Meer weten? Neem gerust volledig vrijblijvend contact met me op! Wil je in het buitenland trouwen? Ik maak met veel plezier een offerte op maat voor je.

Play Video