Skip to content

Willen jullie
getrouwd worden
door de
leukste BABS?

0
Jaar Rotterdamse nuchterheid & levenservaring
0
Kleine en grote gezelschappen toegesproken
0
Jaar geleden pionier weddingplanner in Nederland
getrouwd-worden-door-de-leukste-trouwambtenaar-ellen-spoor-koffie

Ellen in een notendop

Energiek | Praktisch | Gastvrij | Ontspannen | Ondernemend | Vrolijk | Lief | Sportief | Ervaren | Warm | Professioneel | Nieuwsgierig | Humor | Betrouwbaar | Wettelijk beëdigde BABS

Getrouwd worden door de leukste BABS

Voor drukke bruidsparen die compleet ontspannen een betoverende, persoonlijke trouwceremonie willen beleven. Een nuchter sprookje dus!

Mijn werkwijze

Wat is er mogelijk?

Als jullie door mij getrouwd willen worden, zijn er verschillende opties! Ik leg ze graag aan je uit. 

Wil je meer weten? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

De gemeente Vlaardingen is mijn thuisbasis.

Ik ben daar officieel beëdigd en benoemd trouwambtenaar.

Jullie kunnen je voorkeur voor mij uitspreken en hierbij gelden de afspraken en tarieven van de gemeente.

In bijna alle gemeenten is het mogelijk om mij voor 1 dag als trouwambtenaar te benoemen. Jullie betalen hierbij de kosten van de gemeente én mijn tarief.

Bij deze optie kan ik veel meer tijd besteden aan jullie ceremonie waardoor deze veel persoonlijker en meer maatwerk wordt. Ik betrek vrienden en familie erbij en regisseer de hele ceremonie zodat jullie lekker kunnen relaxen.

Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor een ceremonieel huwelijk.

Je trouwt wettelijk op een eerder tijdstip (kort en soms gratis) bij de gemeente van jouw keuze en we pakken dan later helemaal uit op de ‘grote dag’. Een beetje zoals een kerkelijk huwelijk.

Het grote voordeel is dat je 100% kunt trouwen zoals jullie het zelf willen: alle locaties (ook buiten Nederland!) en tijdstippen zijn mogelijk en voor de invulling zijn er geen beperkingen.

Ook bij het ceremonieel huwelijk kan ik veel tijd besteden zodat jullie een magisch en onvergetelijk JA-woord hebben.

Wij willen getrouwd worden door de leukste BABS!

Onvergetelijk trouwen

Veel gestelde vragen

Zeker, ik ben officieel beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Dat betekent dat ik in veruit de meeste gemeentes in het Koninkrijk der Nederlanden huwelijken mag voltrekken. Het enige wat er moet gebeuren is dat de gemeente waar jullie trouwen mij moet benoemen voor één dag. Naast mijn vergoeding betalen jullie dan ook de wettelijke leges van jullie gemeente. Ik vertel je er graag meer over!

Om te beginnen door de hele trouwceremonie te regisseren, in samenspraak met jullie eventuele weddingplanner. Jullie geven je wensen aan en hoeven je verder nergens zorgen over te maken. Verder heb ik een lekker praktische en vooral ontspannen aanpak. Ik ben een ervaren en ondernemende planner en neem jullie tijdens de ceremonie mee in een ontspannen vibe. En als laatste heb ik aardig wat nuchtere yoga- en mindfulnesservaring die heel goed van pas kan komen! Meer over mij lezen?

Zeker, je kunt namelijk ook kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Dit verloopt vrijwel precies hetzelfde als een ‘echt’ huwelijk alleen trouw je op dat moment niet officieel voor de wet. Dit doe je op een eerder moment, bij jouw gemeente. Het grote voordeel hiervan is dat je op de grote dag lekker kunt uitpakken: je kunt de ceremonie zo lang maken als je zelf wilt, je kunt de locatie kiezen die je wilt én je kunt kiezen voor een ongebruikelijk tijdstip. Ik trouw jullie met veel plezier op de manier, het moment en de plek die jullie willen!

Kort gezegd: door alles tot in de puntjes te regisseren maar het allemaal zeer ontspannen te laten verlopen. Zodat jullie alle rust en aandacht hebben om er 100% van te genieten. Concreet betekent het dat ik dat ik veel tijd aan een geweldige speech besteed, die veel verder gaat dan jullie kennismakingsverhaal. Die altijd verrassingselementen kent en waarin jullie lieve vrienden en familie een rol spelen.

Maar ook stem ik mijn verhaal minutieus af met eventuele muzikanten, en help ik jullie als je kiest voor geloften. Misschien spannend, maar een enorm mooie toevoeging! Té spannend? Ik lees jullie geloften met veel liefde voor.

En als laatste door een magische trouwakte en (als jullie dat willen) mijn paars met gouden toga.

Een super persoonlijke, 100% maatwerkceremonie kost €1295 exclusief reiskosten. Ik investeer dan ongeveer 25 uur om jullie hele ceremonie (45 – 60 minuten) te regisseren en jullie nuchtere sprookje te vertellen. Wil je weten wat ik hiervoor precies allemaal doe? Neem gerust volledig vrijblijvend contact met me op!

Play Video